top of page

HUISBURG EVENT 03 - December 2023

Sharing our passion
for art & wine & books...

Wijn proeven en kiezen voor de feesten voor maaltijden en geschenken 
Château de Suronde & Chateau de Miniere

EVENT Zondag 17 december 14-17u

Inge Piryns komt voorlezen en signeren 

Uit haar boek De muis die katten at

Nieuwe selectie van kunstwerken
En nieuwe objecten en meubelen 

Ontdek het Verhaal: "De muis die katten at” van Gianni Rodari (1920-1980)

 

Kom en sluit je aan bij ons voor een buitengewone middag vol literaire magie, gepresenteerd door Inge Piryns.  Inge vertaalde met groot respect voor de brontekst het meest populaire italiaanse verhalenboek De muis die katten at. Vertoef deze middag mee in de wereld van "De muis die katten at” en ontdek de inspiratie achter het verhaal, de personages en de creatieve processen van de auteur die de creativiteit en taalvaardigheid van kinderen wilde voeden en hun zelfstandigheid en vrijheid in denken stimuleren. De muis die katten at is een boek dat meegroeit, dat lezers anders leert kijken naar de wereld rondom hen en is bijzonder inspirerend voor jong en oud.  De verhaaltjes zijn verrassend, grappig en diepmenselijk. Ze zitten vol betekenis en blinken uit in het schijnbaar minimalisme.

 

🖋 Signeersessie met de Vertaler

 

Na de boekvoorstelling krijg je de kans om een persoonlijk exemplaar van het boek te bemachtigen en het te laten signeren door Inge Piryns. Dit is een unieke gelegenheid om een tastbaar aandenken te krijgen en een persoonlijk woord van de vertaler te ontvangen.

 

🗣 Intiem Vertelmoment

 

Laat je betoveren door een intiem vertelmoment, waar Inge Piryns enkele passages uit het boek zal voorlezen en de diepere betekenissen en achtergrondinformatie zal delen. Dit is een uitgelezen kans om persoonlijk vragen te stellen en meer inzicht te krijgen in de wereld die werd heeft gecreëerd.

 

🎉 Kom Samen en Geniet van:

 

Boekvoorstelling

Signeersessie

Vertelmoment

Kans om de vertaler te ontmoeten

 

Mis deze boeiende middag niet en voeg een memorabele ervaring toe aan je liefde voor boeken en mooie verhalen! 

bottom of page