top of page

Kathleen & Sven

Kathleen & Sven hebben elkaar in 2013 leren kennen bij Arture, een vzw ter promotie van hedendaagse kunstenaars, gecombineerd met netwerking.

Daarnaast hebben ze samen de kunstenaarsresidentie in Chateau de Suronde op poten gezet, en hieruit volgen regelmatig expo's met kunst en wijn. Vroeger waren dit pop-ups op verschillende locaties, vanaf nu zullen die in HUISBURG gehouden worden.

Kathleen & Sven hebben ook samengewerkt bij de renovatie en inrichting van de twee vakantiewoningen op Château de Suronde, en bij de vakantiewoning Gite les Aleines in de Belgische Ardennen

Kathleen & Sven zijn heel complementair: Kathleen is praktisch en veeleisend kwa comfort en afwerking, Sven is creatief en veeleisend kwa esthetiek en inrichting en beiden zijn gefocust op duurzaamheid.

Kathleen

Kathleen was eerst 6 jaar in de bouwsector actief waarna ze als consultant de wereld rondreisde. Sinds 2010 maakt Kathleen wijn in de Loire in Frankrijk. Ze heeft een neus voor lekkere wijn maar ook voor mooie plekjes. Zo vond en kocht ze ook HUISBURG, een origineel huis met veel ruimte op een geschikte locatie, maar met nood aan vernieuwing.

Sven

Sven is al een hele carrière actief in de Belgische hedendaagse kunstwereld als curator en expert. Hij heeft oog voor esthetiek en breidde doorheen de jaren zijn werkgebied uit naar meubelen, decoratie, inrichting, ...

Sven is creatief en veeleisend kwa esthetiek en inrichting

bottom of page