top of page

Kathleen & Sven

Kathleen & Sven hebben elkaar in 2013 leren kennen bij Arture, een vzw ter promotie van hedendaagse kunstenaars, gecombineerd met netwerking.

Daarnaast hebben ze samen de kunstenaarsresidentie in Chateau de Suronde op poten gezet, en hieruit volgen regelmatig expo's met kunst en wijn. Vroeger waren dit pop-ups op verschillende locaties, vanaf nu zullen die in HUISBURG gehouden worden.

Kathleen & Sven hebben ook samengewerkt bij de renovatie en inrichting van de twee vakantiewoningen op Château de Suronde, en bij de vakantiewoning Gite les Aleines in de Belgische Ardennen

Kathleen & Sven zijn heel complementair: Kathleen is praktisch en veeleisend kwa comfort en afwerking, Sven is creatief en veeleisend kwa esthetiek en inrichting en beiden zijn gefocust op duurzaamheid.

Kathleen

Kathleen was in totaal 6 jaar in de bouw- en vastgoedsector actief waarna ze 9 jaar als consultant de wereld rondreisde. Sinds 2010 maakt Kathleen biologische wijn in de Loire in Frankrijk, op Château de Minière en Château de Suronde. Kathleen zorgt voor de wijnen die in HUISBURG worden geproefd en verkocht. 

Ze heeft een neus voor lekkere wijn maar ook voor mooie plekjes, met als resultaat verschillende vakantiewoningen in Frankrijk, Zwitserland en België.

Zo vond en kocht ze ook HUISBURG, een origineel huis met veel ruimte op een geschikte locatie, maar met nood aan vernieuwing.

Kathleen studeert ook heel graag dus naast haar ingenieursstudies heeft ze ook een MBA en een postgraduaat behaald. En in de wijnsector heeft ze wijnmaker-wijnbouwer gestudeerd en het hele WSET traject gevolgd. En ze is nu op weg om de eerste vrouwelijk Master of Wine in de Benelux te worden...

Kathleen spreekt graag en goed over haar wijnen en haar ondernemersverhaal.

Je kan de wijnen van Kathleen bekijken en kopen via www.chateaudeminiereshop.be

Meer informatie over Kathleen en haar activiteiten vind je op www.kathleenvandenberghe.com

Sven

Sven is al meer dan 20 jaar actief in de Belgische hedendaagse kunstwereld als curator en expert. Hij heeft heel veel exposities georganiseerd. Samen met Kathleen organiseert hij de artiestenresidentie in Château de Suronde. Hij zorgt voor de kunst die je in HUISBURG kan bekijken en kopen.

Hij heeft oog voor esthetiek en breidde doorheen de jaren zijn werkgebied uit naar meubelen, decoratie, inrichting, ... Hij heeft samen met Kathleen de vakantiewoningen in Château de Suronde en in de Ardennen gerenoveerd en smaakvol ingericht.

Sven heeft eigenhandig HUISBURG gerenoveerd en ingericht, met behoud van de authentieke charme. Hij vindt steeds nieuwe meubelen en objecten die in HUISBURG te koop worden aangeboden, maar kan ook op aanvraag zaken zoeken en vinden.

Sven geeft graag en goed advies aan mensen die kunst en meubelen willen integreren en combineren in hun interieur en hij kan een heel grote meerwaarde creëren door een ruimte anders in te richten

Meer informatie over Sven vind je op www.svenvanderstichelen.be

Sven_Vanderstichelen.JPG
bottom of page